Friday, April 28, 2006

love

kayıtlarıma baktım da, şimdiye kadar 3 kez ilk görüşte, 1 kez 2. görüşte, 2 kez 3. görüşte, 1 kez de 846. görüşte aşık olmuşum

8 comments:

  1. güzel ya :)
    aşk adamı işte :p

    ben sadece 2 kez aşık oldum....

    ReplyDelete
  2. işte olması gereken:))usta blogger her zaman allttan gelenleri desteklemeli,gerektiğinde onlara yardım elini uzatmalı.anyoneın yaptığı gibi.
    teşekkür ederim açıklaman için.umarım 'diğerleri'de yorumlarını yazabilir artık.
    bu notun yeri burası değil farkındayım ama nereye yazacağımı bilemedim.sayfama yazsam gene turuncu olacaksın..o yüzden yukardakı yazıyla hiç alakası olmamasına rağmen buraya yazdım:(
    god save queen and anyone:))))

    ReplyDelete
  3. Aşk böyle bir şey mi hakikaten? Tekrarlanabilen, yeri doldurulabilen bir şey mi? Eğer hiçbiri, bir öncekinin yerini dolduramıyorsa, şu anda içinizde bölük pörçük 7 tane kadın olmalı; tam bir aşkı oluşturmak için parçalanmış bir kalp olmalı.

    Bilemiyorum ben sanırım bu işleri.

    ReplyDelete
  4. Selamlar,Bir küçük itiraf ve kaçış vede beceremeyiş değil de, sadece sıkılıp kodlardan ve burasının yani blogspot alemlerinin hiç de bana göre olmadığını anladığımdan mı nedir ve hep soğuk olarak buralarda üşüdüğümden mi nedir,yada açık sözlülükle acemi bir blogger olamadığımdan mı nedir ? yine de de hep de'li düşünceler içinde kelimeler üretmekle meşgul,tutarsız yada sıkılmış ve tükenmiş ve yenik de değil de sadece alışmayı kabullenemiş bir insan olarak bir haftada yenilip ve belki de meraktan görülmüş 32 profile nezhlerinde Marco Stanley Fogg denen kişiliğin artık öldüğünü ve bittiğini sıkıntılı bir anda html ve java kodlarında boğulup eski alıştığı ve özlediği anları bulamayışının, tükenmişliklerinde beni bitirdiği sadece girilmiş tek bir söz eşliğinde yani ''Güneş geçmiş,dünya bu gün ay gelecektir ''konuları dağıtıyorum ve saygılar sunuyorum size.

    ReplyDelete
  5. ben hala bu konu hakkında düşünmeye başladığımda "aşk nedir hak'katan ya?" diyorum kendime. çok zaman yanıtı ya olmuyor ya değişiyor.

    ReplyDelete
  6. red cat: bu yaşta 2 kez, fena sayılmaz :)

    özlem: rica ederim, tekrar mahcup oldum. gerçi queen biraz ağdalı olmuş ama :)

    silgi, gaia: galiba ben birşeyler buldum, belki yapboz'un bir kaç parçası diyelim bulduklarım. çok iddialı bir söz oldu ama yakında yazacağım anladığım aşktan ne. çok devrik bir cümle oldu bu da.

    rizaaaribaş: başlarda kolay olmadığını biliyorum, marco stanley fogg ve ay sarayı için üzüldüm. bundan sonraki olası bir denemenizde teknik sorunlar/problemler için buradayım. saygılar.

    ReplyDelete
  7. Selam,tavsiyeniz üzerine geri döndüm,bundan sonra yeni paylaşımlarda görüşmek üzere saygılar.

    ReplyDelete
  8. ilk görüşte aşık olunur tabii.Sonra tadı mı kalıyo.Hepsi limon tadı veriyor sonra.O yüzden onlarca kez ilk görüşte aşkı bir kez aylarca yaşanan aşka tercih ederim.

    ReplyDelete